CurlTalk

YouTube/New phone help please?!?@?!@@

mcherycemcheryce Posts: 363Registered Users
So I got the samsung galaxy s3 on blaxk friday (paid $1.04 total hehehe). Why is it that when I try to watch YouTube videos some work fine and others hiccup and pause every 8 seconds??? My prior phone (epic 4g) gave me no probs. I thought a better phone wouldnt be worse. Wth???

Comments

  • spiderlashes5000spiderlashes5000 Posts: 17,495Registered Users Curl Neophyte
    Thanks for telling me...I was getting ready to buy one. I have an older Galaxy and it does that, too.

  • mcherycemcheryce Posts: 363Registered Users
    Yeah I don't know if there's a setting I can change on my phone or what but it is quite annoying!!!
  • mcherycemcheryce Posts: 363Registered Users
    Bump.
  • goldygoldy Posts: 5,455Registered Users
    Is there a forum for support?

    I'm not much help. If I can't find an answer online I take my phone to the apple store & they fix it right up or give me a new phone instead.
    Poodlehead wrote:
    Ah, it all makes sense now. Goldy is the puppet master! :lol:
  • Ml001Ml001 Posts: 354Registered Users
    I don't know if this will help, but with the iPhone, the YouTube app would do that all the time - so much so it's no longer included as a standard app on the phone (last I knew). Anyway, I started watching videos within the browser instead of downloading the app and found I no longer have the problem - the videos all run fine through the browser. Again - don't know if or how that might be applicable here but thought I'd mention it.
    remember, with all advice or suggestions for your hair, YMMV!! :read2:
    My hair:
    2b wavy, medium texture, low porosity, med-high density. Protein finicky.
    My routine:
    Cleansing: DCNP, every 4-5 days (occasionally use CJ cleansers).
    RO: CJSC, occasionally use JCDC
    LI: KCKT or CJSL
    Gel: KCCC, CJCIAB for 2nd day hair (sometimes third)

    Heat is my friend: warm water rinses, steam caps, and diffuse dry. I love CLU cloths and my Denman.
  • mcherycemcheryce Posts: 363Registered Users
    Duh! I didn't think of that!! Smh. Going to verizon today. Maybe there's a setting they can change. Thanks!!
  • mcherycemcheryce Posts: 363Registered Users
    Ill try going through the browser. It gets so annoying sonetimes.
    Ml001 wrote: »
    I don't know if this will help, but with the iPhone, the YouTube app would do that all the time - so much so it's no longer included as a standard app on the phone (last I knew). Anyway, I started watching videos within the browser instead of downloading the app and found I no longer have the problem - the videos all run fine through the browser. Again - don't know if or how that might be applicable here but thought I'd mention it.